Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

Autolaadkraan huren

Door een autolaadkraan te huren, ervaart u het gemak van de machine zonder in te staan voor het onderhoud en de bijkomende kosten. Bij Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts, gelegen in de provincie Antwerpen, vindt u verschillende modellen die makkelijk te monteren zijn op diverse vrachtwagens.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Een autolaadkraan huren als extra paar handen

Een autolaadkraan, zoals de Fassi 485 ra 2.25 kan interessant zijn om te huren wanneer uw bedrijf zware vrachten moet lossen en laden. Niet alle leveranciers of partijen beschikken over een kraan waarmee ze zware materialen op uw vrachtwagen kunnen laden. Door een autolaadkraan inclusief chauffeur te huren, hoeft u hier nooit rekening mee te houden. Dit zorgt voor een vlottere werking en bespaart heel wat tijd uit. We verhuren daarnaast nog meer werktuigen, zoals een mobiele kraan of zijn kleine broertje: de minihijskraan. Beide machines helpen het werk aanzienlijk te verlichten.

Reken op onze expertise

Een autolaadkraan is steeds in te huren met chauffeur. Onze ervaren medewerkers zorgen voor de bediening van de kraan en brengen de werkzaamheden tot een goed einde. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uzelf of uw werknemers; al onze kraanmannen zijn opgeleide vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wilt u graag meer informatie over het huren van autolaadkranen? Neem contact met ons op via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0498.32.09.38.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram