Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Glasmontage Wuustwezel

Glasmontage Wuustwezel

Bij Stig Herthogs in Sint-Lenaarts, gelegen in de provincie Antwerpen, bent u aan het juiste adres wanneer u een betrouwbare partij zoekt om de glasmontage van uw eigendom in de ruime omgeving van Brecht en Wuustwezel te verzorgen. Wij plaatsen alle soorten glas voor zowel particulieren als bedrijven in regio Antwerpen. Dit gaat van dakramen tot prominente dakkoepels en van metershoge glaspartijen tot glazen etalages. Wij bieden de oplossing voor iedereen die zijn woning of gebouw wil verfraaien met kwalitatief glas.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Allerhande glasmontage in Wuustwezel en ruime omgeving

Onze firma specialiseert zich in allerhande kraan- en montagewerken. Wij voeren glasmontage uit in heel Vlaanderen, met een geconcentreerd klantenbestand in de omgeving van Wuustwezel en Brecht. We mochten al heel wat klanten blij maken met onze diensten en hebben de ambitie om dé referentie te worden voor glasmontage in Wuustwezel, Brecht en ver daarbuiten.

Kwaliteitsvolle machines van Hoeflon

Om het glas op zijn plaats te krijgen, maken we gebruik van geavanceerde technologieën. Zo bezitten we speciale hijskranen die het glas takelen tot op grote hoogte. Blijft u liever met beide voeten op de grond en heeft u een project in Wuustwezel of Brecht waarbij de glasmontage op de begane grond dient te gebeuren? Dan is onze kleine hijskraan van het merk Hoeflon precies wat u nodig heeft. De hijscapaciteit hiervan start bij 550 kilogram. Dit maakt dit het perfecte accessoire om bijvoorbeeld de montagewerken op uw dak of in uw kelder tot een goed einde te brengen.

Contacteer ons voor meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten waarbij we u kunnen helpen. Onze medewerkers voorzien u graag van ondersteunend advies en staan dagelijks klaar om al uw vragen te beantwoorden. Geef ons een seintje op het nummer 0498.32.09.38 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram