Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

Glaszuiger verhuur

Een geschikte glaszuiger vinden voor verhuur was nog nooit zo makkelijk. We heten u van harte welkom bij ons bedrijf te Sint-Lenaarts, gelegen in de provincie Antwerpen. Naast verschillende soorten kranen, voorzien we ook de verhuur van een glaszuiger die uw werkzaamheden tot een goed einde helpt te brengen.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Het nut van glaszuiger verhuur

Een glaszuiger wordt ook wel een glasdrager genoemd. Het woord omschrijft meteen ook de functie van het apparaat. Het zuigt het glas vacuüm waardoor het blijft vastzitten aan de glaszuiger en makkelijk kan worden verplaatst. Om het glas terug te lossen – wanneer het veilig en vergrendeld op zijn plaats gemonteerd is – ontkoppelt u het sluitingsmechanisme waardoor het glas loslaat.

Haal meer uit uw zaak zonder overbodige kosten te maken

Bij Stig Herthogs vindt u het type glaszuiger voor verhuur dat bij u past. We bieden glasdragers aan in alle gewichtscategorieën en voorzien indien nodig een bijpassende kraan. Dit heeft als grote voordeel dat u als zelfstandig glasplaatser niet voor iedere klus een andere zuiger dient aan te schaffen. U huurt ze gewoon bij ons en gebruikt ze tot zolang de montagewerken voltooid zijn. Neem contact met ons op en ontdek alle opties. Wij zijn te bereiken op het nummer 0498.32.09.38 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram