Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Hijsen van een zwembad

Het hijsen van een zwembad

Het hijsen van een zwembad was nog nooit zo makkelijk dankzij onze handgestuurde kranen. Als montagebedrijf gelegen te Sint-Lenaarts, onderdeel van de provincie Antwerpen, zijn we ervaringsdeskundige in het laden en lossen van grote en zware objecten. Zo hijsen we met gemak uw nieuwe jacuzzi omhoog, om hem vervolgens op zijn nieuwe vaste stek te plaatsen.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Laat het hijsen van uw zwembad over aan onze experts

Wie reeds een zwembad in zijn tuin plaatste, weet het als geen ander; het hijsen van een zwembad of het omhoog takelen van een jacuzzi is een secuur werkje dat met de grootste zorg moet worden uitgevoerd. Ons kraan- en montagebedrijf beschikt over een ruim wagenpark aan hijskranen en berekent op basis van de werkzaamheden hoe zwaar de kraan dient te zijn om het zwembad op een veilige manier omhoog te hijsen. Wordt uw zwembad ook overkoepeld? Combineer beide zaken en bespaar uzelf dubbel werk én dubbel geld. We stemmen onze kraan zo af dat het zowel het gewicht van het zwembad als dat van de overkoepelende constructie kan dragen.

Uw jacuzzi omhoog hijsen is voor ons een koud kunstje

Steeds meer mensen gunnen zichzelf het genot en de heilzame werking van een bubbelbad. Denkt u er zelf ook aan om een jacuzzi aan te schaffen, maar heeft u geen idee hoe het plaatsingsproces in zijn werk gaat en vooral hoe u dit zware gewicht omhoog moet hijsen? Huur simpelweg een (mini)hijskraan bij Stig Herthogs en het probleem is opgelost!

Laat die langgekoesterde droom werkelijkheid worden

Laat die jacuzzi omhoog hijsen en stop met u zorgen te maken hoe dat zwembad in hemelsnaam van de oprit naar de tuin kan worden gebracht. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en geniet binnenkort van urenlang zwem- en bubbelplezier. U kunt ons bereiken op het nummer 0498.32.09.38 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram