Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Hijsen van glasramen

Het hijsen van glasramen

Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts in regio Antwerpen is expert wanneer het aankomst op het hijsen van glasramen. We mochten in het verleden al talloze mooie projecten verwezenlijken en dit zowel in de private als in de publieke sector. We werken mee aan grote een kleinschalige bouwprojecten en bouwden reeds een groot bestand op van tevreden klanten.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Waarom het hijsen van glasramen om een professionele aanpak vraagt

Glas is een van de meeste fragiele materialen om mee te werken in en rond een bouwwerf. Daar waar bouwen vaak grof werk bevat, dient glas net met uiterste precisie behandeld en geplaatst te worden. Een glaszuiger, ook wel glasdrager genoemd, is een onmisbaar accessoire om het hijsen van glasramen tot een goed einde te brengen. De zuignappen hechten zich op het glas en zuigen zichzelf vacuüm. Wanneer deze handeling goed wordt uitgevoerd, komt het glas nooit los en kunt u het op een veilige manier transporteren, al dan niet met behulp van een passende hijskraan.

Bestel een glaszuiger of kraan die aansluit bij uw noden

Kleine glaspartijen kunnen gewoon met de hand verplaatst worden, maar voor grotere glazen dient u te werken met een kraan op maat. Kom eens langs of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers geven u graag advies welke kraan het meest geschikt is voor het hijsen van uw glasramen. Heeft u vragen? Bel ons gerust op het nummer 0498.32.09.38.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram