Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Hijskraan verhuur Wuustwezel

Hijskraan verhuur in Wuustwezel en omgeving

Een correcte hijskraan verhuur in de omgeving van Wuustwezel vindt u bij Stig Herthogs. We zijn gelegen in Sint-Lenaarts, in de provincie Antwerpen, en beschikken over een uitgebreid wagenpark. Bij ons kunt u terecht voor allerhande kraan- en montagewerken, hoe groot of klein deze ook zijn.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Een hijskraan verhuur op maat voor uw werkzaamheden in regio Wuustwezel

De verhuur van een hijskraan is bijzonder handig wanneer u zelfstandig bent in Wuustwezel of omgeving en uw werkzaamheden graag wilt uitbreiden. Dankzij onze kraanverhuurservice heeft u steeds het juiste materiaal inclusief de expertise van een van onze medewerkers ter beschikking zonder zelf de grote kost van een kraan te moeten dragen. Ook als particulier kunt u een beroep doen op onze diensten. Start u binnenkort met de bouw of renovatie van uw huis en heeft u een kraan met chauffeur nodig om zware materialen te verplaatsen? Kom eens langs bij ons bedrijf te Sint-Lenaarts, dicht bij Wuustwezel, en ontdek alle opties.

Laat het werk uit handen nemen

Stig Herthogs beschikt niet enkel over de machines, maar ook over de nodige expertise. Ons opgeleide personeel staat u bij met raad en daad bij uw kraan- of montagewerken. Iedere kraan wordt bediend door een ervaren kraanchauffeur. Deze persoon begeleidt u tijdens het hele proces en neemt de bediening van de kraan op zich. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u zware staalconstructies of ramen veilig op hun plek wilt krijgen. Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Contacteer ons op het nummer 0498.32.09.38 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram