Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Hoeflon minihijskraan

Hoeflon minihijskraan

Voor glasplaatsing werken we steeds met de Hoeflon minihijskraan. Deze relatief kleine krachtpatser kan tot meer dan 2000 kilogram hijsen en is daarom multi-inzetbaar. We hebben verschillende modellen in ons bezit. Kom een kijkje nemen in ons wagenpark te Sint-Lenaarts, in regio Antwerpen, en vindt de kraan die het beste past bij de uit te voeren werken.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Een Hoeflon minihijskraan voor iedere klus

Hoeflon is de fabrikant van compacte, mobiele machines die makkelijk inzetbaar zijn om zware lasten te verplaatsen. Een Hoeflon minihijskraan is uitermate geschikt voor onder meer glasplaatsing en de plaatsing van regenwaterputten. Ze bestaan in verschillende formaten, waardoor u voor iedere klus het passende formaat voorhanden hebt. Als klein of middelgroot bedrijf is het onmogelijk om voor ieder karwei een andere kraan te kopen. De stilstand zou te groot zijn en u zou te veel moeten betalen aan onderhoud. Stig Herthogs is daarom de ideale partner voor u. Wij bieden al onze kranen inclusief chauffeur te huur aan, waardoor u steeds een kraan op maat ter beschikking heeft voor de uitvoer van specifieke kraanwerken.

Breid uw diensten uit met een Hoeflon minihijskraan

Ons bedrijf is gespecialiseerd in glasmontage. Voor de glasplaatsing doen we steeds beroep op een compacte krachtpatser van Hoeflon. De machines laten ons toe om het glas op een stabiele manier te verplaatsen en veilig op zijn eindbestemming te krijgen. De Hoeflon minihijskraan is perfect voor een glasplaatsing op de begane grond, maar reikt op zijn langst ook enkele verdiepingen hoog. Dankzij zijn compacte formaat past de kraan door iedere deur en kan die gebruikt worden om smalle ruimtes zoals kelders en zolders te bereiken. Kies voor het gemak van een Hoeflon minihijskraan en breid uw glasplaatsingsmogelijkheden aanzienlijk uit. Contacteer ons op het nummer 0498.32.09.38 voor meer informatie of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot binnenkort!

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram