Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

  • Start
  • Kraanwerken Wuustwezel

Kraanwerken Wuustwezel

Onze kraan- en montagefirma, gelegen dicht bij Wuustwezel in de provincie Antwerpen, is in te huren voor al uw kraanwerken in heel Vlaanderen. We hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en mochten reeds aan talloze knappe projecten ons steentje bijdragen. Onze kranen worden steeds verhuurd inclusief chauffeur. Zo kunt u altijd rekenen op de expertise van onze ervaren medewerkers.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Eén adres voor kraanwerken in en rondom Wuustwezel

Bouwwerken vergen heel wat organisatie en mankracht. De kranen van Stig Herthogs helpen dit proces in goede banen te leiden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het realiseren van uiteenlopende kraanwerken in de ruime omgeving van Wuustwezel. We voeren onder meer zware hijswerken uit verspreid over heel Vlaanderen. Zo zorgen we ervoor dat grote glaspartijen de hoogte in worden gehesen voor bevestiging. We tillen delicate staalconstructies naar hun eindbestemming en zorgen voor een veilig verloop van de plaatsing. Op recreatief vlak zorgen we voor de plaatsing van zwembaden en jacuzzi’s. De bassins worden zorgvuldig op hun plaats gehesen waardoor het object zelf – inclusief de omgeving – gevrijwaard wordt van mogelijke beschadigingen.

Reken op ons voor een vlotte uitvoering van uw werken

Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts is de geschikte partner voor wie op zoek is naar betrouwbare en kwalitatieve service voor zijn kraanwerken in de wijde omtrek van Wuustwezel. Kom vrijblijvend langs voor een offerte of vraag deze aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn steeds bereikbaar voor al uw vragen op het nummer 0498.32.09.38. Aarzel niet om ons te contacteren!

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram