Stig Herthogs kraan en montagewerken / 2960 Sint Lenaarts / Gsm: 0498.32.09.38
 

     

 

✓ Specialist in glasmontage

✓ Werken in eigen beheer

✓ Vrijblijvende offerte

 

Minihijskraan huren

Een minihijskraan huren is een slimme oplossing voor werkzaamheden van gemiddelde omvang. Een minikraan is uitermate geschikt voor verhuur. Ze nemen niet veel plaats in en zijn hierdoor ideaal om in te zetten in nauwe ruimtes. Bovendien zijn ze door hun compacte formaat makkelijk te transporteren en kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Geïnteresseerd in een van onze kranen?

200 Ton kraan

200 Ton kraan

Fassi F950RA.2.28

Fassi F950RA.2.28

Fassi F485 ra 2.25

Fassi F485 ra 2.25

Rupskraan Cwe465 S6

Rupskraan Cwe465 S6

 

Een minihijskraan huren doet u bij ons

Bij Stig Herthogs uit Sint-Lenaarts, nabij Antwerpen, kunt u een minihijskraan zoals de Hoeflon C6 huren die geschikt is voor de uitvoer van diverse werkzaamheden. De verhuur van een dergelijke minikraan zorgt ervoor dat zware of omvangrijke materialen makkelijk de lucht in gehesen worden en op de juiste plaats worden gepositioneerd. Onze minihijskraan is van het merk Hoeflon. Zij produceren uitsluitend minihijskranen en zijn specialist in hun vak. Een minihijskraan van Hoeflon huren staat garant voor een vlotte en kwalitatieve werking. Wij werken steeds in eigen beheer, wat betekent dat we te allen tijde de werkzaamheden zelf uitvoeren en van dichtbij opvolgen. Als klant bent u hierdoor steeds verzekerd van optimale service, gerealiseerd door ervaren werkkrachten.

Ontdek alle mogelijkheden

De verhuur van een minikraan kan interessant zijn voor zelfstandige glasplaatsers. U kunt een minihijskraan inclusief chauffeur huren voor een bepaalde tijd. De zwaarte van de kraan wordt bepaald aan de hand van de omvang van de uit te voeren werken. De verhuur van de minikraan in combinatie met een glaszuiger vormt de ideale uitrusting voor al uw glasmontagewerken. Contacteer ons gerust telefonisch op het nummer 0498.32.09.38 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen over onze soorten minikranen. Wij geven u graag advies over welke kraan het meest geschikt is voor welke toepassing.

 

 

CONTACTEER ONS

Kraan-en montagewerken
Kraaienhorst 1A
2960 Sint Lenaarts
Stig:  0498.320.938
Celien:  0498.184.522
Email: info@stigherthogs.be

 

ACTIVITEITEN

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Volg ons op Facebook en Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws en nieuwste foto's ?
Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Facebook.

Kraan en montagewerken Stig Herthogs op Instagram